| Home | O nama | Kontakt | Partneri | Cenovnik |
  PROIZVODI:
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Izrada web prezentacije:
Elzett Certa D.o.o. 2013

 

O nama

 

Preduzeće Elzett Certa Doo je osnovano 2001. godine u Subotici. Osnovna delatnost preduzeća je vele- i maloprodaja okova za građevinsku stolariju (brave, kvake, cilindri, katanci, itd.). Jedan od vodećih brendova su ELZETT proizvodi, koji su na ovim prostorima odavno poznati po vrhunskom kvalitetu. Tu su i ROTO okretno-nagibni okovi, koji su ugrađivani u prozore širom zemlje. Brave EURO ELZETT se već godinama ugrađuju u drvena, metalna i pvc vrata. Veći deo robe se uvozi iz Evropske Unije, a pored toga u ponudi su i neki proizvodi od domaćih proizvođača okova.

U preduzeću ima troje zaposlenih, koji stoje na usluzi svim zainteresovanim kupcima i u veleprodaji i u maloprodaji. Kao podrška, po potrebi daju se i veoma korisne stručne informacije u vezi ugradnje i korišćenja cilindara, katanaca, brava, itd. Trudimo se da ispunimo svaki zahtev, koji je u obostranom interesu.

2009. godine smo se uselili u novu poslovnu zgradu, u kojoj se kupci mogu brže i kvalitetnije uslužiti.

Kompletan asortiman robe se distribuira na celoj teritoriji Srbije. Robu po potrebi šaljemo brzom poštom, koja u roku od 24 časa dostavlja pakete na željenu adresu.

U 2010-oj godini proširili smo asortiman robe koja nije vezana za građevinarstvo. To su pehari, medalje, plakete, sportske figure, namenjene sportskim društvima, kolektivima i raznim manifestacijama.

 

EKIPA ELZETT CERTA DOO

Arpad
Arpad

Zoltan
Zoltan

Noemi
Noemi

Arpad
Ljubiša
Komercijalista na terenu

Zoltan
Nenad
Komercijalista na terenu

 

Ovlaščenje za uvoz Kaba Elzett proizvoda

Ovlašćenje za uvoz Kaba Elzett proizvoda Ovlašćenje za uvoz Kaba Elzett proizvoda Ovlašćenje za uvoz Kaba Elzett proizvoda

 

 Topsites automatikus bannercsere program - Kontraszt Produkció
InterStat.hu